[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ні для кого не секрет, що рибу для страв в ресторані “Villa Park” ми розводимо самостійно!
А для тих, хто тільки зараз про це дізнався, нагадаємо, що на території ресторану є озеро, яке виконує роль не тільки достойної окраси екстер’єру та всіма улюбленого місця для selfi та фотосесій. Воно ще й функціонує як водойма для розведення форелі, товстолобиків, коропа 🙂
У сучасній кулінарній традиції форель райдужна зайняла гідне місце в списку найбільш використовуваних видів риб. Крім того, форель райдужна відноситься до благородних і, водночас, універсальних сортів риб, які використовують у процесі приготування як страв, що входять в повсякденний раціон харчування, так і справжніх вишуканостей кулінарної майстерності.
Філе форелі райдужної піддають різним видам обробки: запікання, смаження, соління, маринування, консервація. Її використовують для приготування салатів, закусок, а також перший і основних страв. Крім того, форель райдужна може виступати в якості начинки для фаршированих страв і домашньої випічки.
Чим корисна форель?
По-перше, вона низькокалорійна, тому ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою. Дуже корисна форель для дітей і людей похилого віку, підлітків, людей зайнятих напруженою розумовою і важкою фізичною працею, і спортсменів. Особливо рекомендується включати форель в раціон тих, хто страждає від надмірної ваги, хвороб серця, має ослаблений імунітет.
По-друге, основна перевага цієї риби в тому, що вона у великій кількості містить унікальні природні речовини – жирні кислоти Омега-3. Коли цих речовин у нашій їжі достатньо, то рівень холестерину в крові буде нормальним, судини – міцними та еластичними, а нервова система і мозок будуть працювати чудово. За результатами численних досліджень, люди, які часто включають червону рибу в своє харчування, майже в три рази рідше страждають онкологічними захворюваннями, гіпертонією, у них гарна пам’ять, а депресії практично не буває.
По-третє, форель містить, крім жирної кислоти Омега-3, повний спектр замінних і незамінних амінокислот, вітаміни A, D, E, K, велику кількість вітамінів групи B, солі фосфору, заліза, магнію, калію, кальцію.
Запрошуємо Вас скуштувати страви з рибного меню ресторану “Villa Park”: ніжний смак форелі під соусом “Креветка” чи пряна та ароматна, запечена на мангалі. Ви можете бути впевненими в якості рибних страв на Вашому банкеті!
“Villa Park”! З турботою про своїх гостей! Довірте свято професіоналам!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1472585056084-5f679d62-fefd-1″ include=”3042,3043,3044,3045,3046,3047,3048″][/vc_column][/vc_row]