B2kxn1W5vBo

Чи доводилося Вам колись куштувати страви приготовлені в тандирі? Ні? Тоді Вам до нас! Адже саме в ресторані “Villa Park” Ви маєте можливість насолодитися неперевершеними стравами з тандир меню.
Тандир — це піч в народів Сходу. Це свого роду піч і мангал в одному флаконі.
Він веде свою історію ще з давньої Месопотамії, і в нинішній час культура приготування найрізноманітнішої їжі в тандирі збережена і підтримується в країнах Середньої Азії – Киргизстані та Казахстані, Таджикистані, Туркменії та Узбекистані, а також у народів Азербайджану, Вірменії, Криму, Японії та Індії та в багатьох інших народностей – взагалі, там, де піч не була необхідною для постійного опалення осель.
Суть приготування їжі в тандирі полягає в тому, що вона піддається термічній обробці не на відкритому полум’ї або вугіллі, як це буває в класичних мангалах, а завдяки великій кількості тепла, яке віддають стінки тандира. Щоб стінки тандира наситилися теплом і могли його віддавати, всередині тандира розводять багаття з вугілля, дров або хмизу, і підтримують його протягом приблизно однієї години. Розігрівається тандир до 400 градусів за Цельсієм. До речі, поки відбувається розігрів стінок тандира, на нього можна поставити зверху казан і приготувати відмінні перші та другі страви. Після розпалення тандира до потрібної температури в ньому у вертикальному положенні розміщують шашлик, овочі чи навіть ніжку барана. Саме вертикальне положення дозволяє м’ясові чи овочам готуватися рівномірно і у власному соку, який стікає по шампурі. Страви, зокрема шашлик, приготовані в тандирі, відрізняються від приготованих на мангалі рівномірним пропіканням, соковитістю та деякою прикопченістю. А аромат нікого не залишить байдужим.
НЕ ВІДМОВЛЯЙТЕ СОБІ В ЗАДОВОЛЕННІ! ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС ТА НАСОЛОДІТЬСЯ НЕПЕРЕВЕРШЕНИМИ СТРАВАМИ З ТАНДИР МЕНЮ!